Camping MUS-E

Een artistiek project van MUS-E Belgium in samenwerking SuperVliegSuperMouche, Arte para la motivación en Erasmus+.
Vorst

Tijdens SuperVliegSuperMouche 2017 sloeg MUS-E Belgium haar tenten op in het park van Vorst. 25 internationale kunstenaars werkten een artistiek programma uit met actieve ateliers, performances en interventies. Daarnaast vonden er verschillende voortrajecten plaats in een Brusselse context. Ook deze stonden in de spotlight op CAMPING-MUS-E.

2 caravans met artistieke installaties in het park

Woorden worden

Kunstenaar Patries Wichers bezoekt de gemeentelijke basisschool van Sint-Gillis om er met de leerlingen verbeeldingsrijk te spelen met woorden. Via beelden, fotografie en muziek wordt hun betekenis tot leven gebracht in een installatie op de camping.

Bib's in movement

In samenwerking met de bibliotheek werkt kunstenaar Philippe Cavaleri een artistiek traject uit met jongeren in Vorst. Op de camping krijg je een exclusieve inkijk in dit laboratorium van beeld en geluid.

Een kind en een volwassene met vreemde maskers wandelen door het park

VER-Beelden

Twee klassen uit de Parkschool in Vorst gaan samen met kunstenaar Sophie Vanhomwegen aan de slag met fotografie, video en audio. Op de camping stellen ze hun collages en grote collectieve schilderijen ten toon.

DANS!

Danser Jessy Driessens werkt rond beweging in verschillende scholen van Vorst, Sint-Gillis en Schaarbeek. Alle deelnemers worden uitgenodigd om op de camping samen te smelten tot één grote performance.

hedendaagse dans in het park